Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

september 2017

Terug naar de Kust Korendag

23 september @ 11:30 - 17:00
Keizerstraat, Scheveningen, + Google Maps

De grootste Korendag van (regio) Den Haag  De 2e editie van de Terug Naar De Kust. Deze Korendag wordt georganiseerd in de Keizerstraat, het hartje van oud Scheveningen met zo'n 6 podia waar een diversiteit van optredens zijn van pop, musical, smartlappen, klassiek, jazz, gospel, close harmony enz .

Meer weten »

Internationaal Vliegerfestival

23 september @ 13:00 - 24 september @ 17:00
Scheveningen, strandweg
Scheveningen, Nederland
+ Google Maps
Gratis

Het Vliegerfestival 2017 zal plaatsvinden op 23+24 september Vliegerfestival Scheveningen is het grootste internationale vliegerevenement van Nederland. Tijdens het Vliegerfestival Scheveningen zijn de meest bijzondere vliegers uit alle hoeken van de wereld te bewonderen. Vrijwel elk jaar is de grootste vlieger van Europa aanwezig tijdens het Vliegerfestival Scheveningen. Vanwege het fantastische schouwspel is het evenement een perfecte gelegenheid voor een een leuk dagje of weekendje met kinderen aan het Scheveningse strand! Adembenemend schouwspel  Tijdens het Vliegerfestival Scheveningen presenteren vliegeraars uit tientallen…

Meer weten »
december 2017

Scheveningen Light Walk

9 december @ 15:00 - 23:00
Scheveningen, strandweg
Scheveningen, Nederland
+ Google Maps

Op zaterdagavond 9 december 2017 is de 2e editie van de Scheveningen Light Walk Het is een evenement waar je je voor moet inschrijven.  De inschrijving opent half juni. Wil je dit evenement niet missen, schrijf je dan NU in voor onze nieuwsbrief  en ‘like’ onze Facebookpagina. Je wordt zo direct op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rond de allereerste editie van de Scheveningen Light Walk.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen